HOME

 

PERSOONLIJK   KENNIS   KWALITEIT
Persoonlijke benadering, de juiste kennis én kwaliteitsproducten zorgen samen voor dié perfecte look. Onderga een metamorfose in een relaxte en gezellige sfeer en geniet, met een heerlijk kopje koffie of thee, van wat tijd voor jezelf! 

 

PERSOONLIJK
Als klein meisje wilde ik al kapster worden en "oefende" er flink op los. Na het volgen van de havo ging ik dan ook naar de kappersschool KOI in Heerlen, alwaar ik ook trainde voor wedstrijden en hieraan met succes deelnam. Uiteindelijk ging mijn droom: een eigen salon, in vervulling. Na 8 jaar mede-eigenaresse van movi's ben ik nu alweer sinds 2006 de trotse eigenaresse van PUUR HAAR.

KENNIS
Een gedegen opleiding op het kappers opleidingsinstituut Heerlen, trainen voor wedstrijden, trainen in technische clubs, workshops, cursussen en zeker niet te vergeten mijn ervaring die ik nog dagelijks opdoe tijdens mijn werk, zorgen samen voor de juiste kennis.

KWALITEIT
Natuurlijk heb je met de juiste kennis al een groot gedeelte van de kwaliteit. Maar het is ook uitermate belangrijk met een kwalitatief hoogwaardig product te werken om je haar te behandelen en te verzorgen. In mijn salon wordt gewerkt met producten van L'ANZA, dat het haar écht van binnenuit herstelt. Vol exclusieve botanische extracten en andere natuurlijke ingrediënten. En 100% sulfaatvrij, dierproefvrij en veilig voor mens en milieu.

Graag tot ziens bij PUUR HAAR,

Monique

 

Monique Smeets - Kapsalon Puur Haar